GECOM panty and half-slip showing

Jul 02, 2017 Dem Boys Seh, Features / Columnists, News, http://www.kaieteurnewsonline....d-half-slip-showing/

People from time to time would call on dem boys and seh; man how yaal could expose dem people suh? Sometimes dem does seh ‘Ow meh Gawd! He or she is a good person. Dem very quiet and is church people.

Dem boys remember when dem expose the skampishness that involves hundreds of millions at GECOM. If you see calls wha dem boys get; how all of dem are angels from above.

After today dem boys hope that dem people who use to call that dem same angels wuss that de devil himself.

All dem got to do is read de headline stories and dem gun see de same angels dem was talking about.

Dem boys seh wha dem fail to realize is that sometimes it’s not the people who can change, is the mask that falls off.

De GECOM bosses learn from Jagdeo and dem learn everything, including how to thief and how to be vindictive and nasty. Who would believe dem would sink so low as to pocket de taxpayers’ money and when people talk dem get vex and spite dem.

Dem stop give ads to de Waterfalls paper but dem forget when de sh*t hit de fan is de same Waterfalls paper dem does run back to. But As dem seh, Karma is a bitch.

When people insult yuh, don’t tek offence, don’t tek it personally; just listen to dem words. Dem telling you how dem see the world, and dem telling you de exact negative qualities that dem possess.

“The Law of Mirrors” states that one can only see, what’s in them, regardless if it is what is actually present in reality or not.

Release the need to defend or try to explain to dem that you’re not wha dem see or being nasty and insulting about. All yuh got to do is tek a look at all dem insults, and realize that dem is exactly de same thing dem calling you.

Then, decide if a person with those qualities is one who you want to be your Boss, de leader in your community or somebody in your life.

Those are the type of people Jagdeo and Donald Dumb cultivated in our country.

Talk half and no wonder people never trust wha come out of GECOM.