Who does talk social cohesion and one love ... but only vote foh dem mattie and mek sure dem mattie get wuk and scholarship...hey hey hey. And we bai Sean aka Yuji Aka REV...hey hey hey.
You Wutliss like rass. Me is Sean by the frozen lake. Try to get a Canadian visitor visa and come see how clean and nice dis country is. You cover you nose when you walk on Liberty Eh ? And dem bird poop does fall from heaven.
hey hey hey
Sean posted:You Wutliss like rass. Me is Sean by the frozen lake. Try to get a Canadian visitor visa and come see how clean and nice dis country is. You cover you nose when you walk on Liberty Eh ?
hey hey hey
Bai me tek me lip and kiss dat cold metal electrik post when me come Merika...me so happy. And dem had to call fire reel foh get off me lip...hey hey hey. Big commotion. Me staan in basement now...hey hey hey.
Hey hey hey
Labba posted:Sean posted:You Wutliss like rass. Me is Sean by the frozen lake. Try to get a Canadian visitor visa and come see how clean and nice dis country is. You cover you nose when you walk on Liberty Eh ?
hey hey heyBai me tek me lip and kiss dat cold metal electrik post when me come Merika...me so happy. And dem had to call fire reel foh get off me lip...hey hey hey. Big commotion. Me staan in basement now...hey hey hey.
Yo rass lucky you din take a pee against dat cold electric metal post an got ding dong stuck, fire reel woulda turn on dah hose full blast. You woulda end up like we boy Ron in Social.
cain posted:Labba posted:Sean posted:You Wutliss like rass. Me is Sean by the frozen lake. Try to get a Canadian visitor visa and come see how clean and nice dis country is. You cover you nose when you walk on Liberty Eh ?
hey hey heyBai me tek me lip and kiss dat cold metal electrik post when me come Merika...me so happy. And dem had to call fire reel foh get off me lip...hey hey hey. Big commotion. Me staan in basement now...hey hey hey.
Yo rass lucky you din take a pee against dat cold electric metal post an got ding dong stuck, fire reel woulda turn on dah hose full blast. You woulda end up like we boy Ron in Social.
Bai me doan go pee in de publik in de peopkle kuntry. Me is behave. Me kiss de land foh me arrive. Hey hey hey.
Labba posted:Bai me doan go pee in de publik in de peopkle kuntry.
Me is behave.
Me kiss de land foh me arrive. Hey hey hey.
Ah dah yuh kissin' dee soil in dee yoU_esS_of_hAy, Labba.
Demerara_Guy posted:Labba posted:Bai me doan go pee in de publik in de peopkle kuntry.
Me is behave.
Me kiss de land foh me arrive. Hey hey hey.
Ah dah yuh kissin' dee soil in dee yoU_esS_of_hAy, Labba.
Hey hey hey...doh is wot me do wid de metal electric post. Dem had to get fire reel...hey hey hey.