Is BaiShanLin give Joe de private jet

Since when Li’l Joe got tie tongue? This is a man who always got a plaster for every sore; he can talk about every issue and he understand de politics. This was de same man who walk all over de country before de lections and comeback and tell people what he see.
When he tun Minister he was de man who would meet wid reporters every week and answer all dem questions.
But dem boys suspect something did wrong when de man start to miss dem press conference. Li’l Joe, who dem boys now calling Joe Humble, was de same man who did mek a promise to dem reporters that every week, at 11 o’clock sharp he gun start de press conference wid or without de reporters.
Well, dem boys seh that nuff of de press conference start without him.
Now this man gone to Soulja Bai and beg him to keep away de reporters. “Bass, I gun give you a statement and you must give dem fuh me. I can’t talk to dem because dem gun ask me nuff questions that I can’t answer.
Dem boys can’t believe that this is de Li’l Joe who always seh that he don’t like favours but who seh that he tek a private jet from de Chinese government. De man was a big one. Not even Jagdeo ever get a private jet to go wheh he want. Joe Humble get that privilege. De thing so powerful that he tell he friend Bee Kay to tek out de pictures. That is why Bee Kay ain’t deh in no photograph.
Dem boys tell de nation that was BaiShanLin that give Joe Humble de plane. All de nonsense wha Joe Humble tell Soulja Bai bout how is de Chinese Government that give him de plane and not BaiShanLin is whitewash. De Chinese Government own more than half of BaiShanLin. Is six of one and half a dozen of de other.
Now dem boys want to know why Li’l Joe can’t talk fuh himself. Why he got to write a statement? De only conclusion is that he frighten he mouth slip and he tell de truth.
Whatever de case, dem boys waiting to see wha de statement gun seh.