Covid cutting up me runnins bai...hey hey hey. Yea bai ayoo win. It look like yuh bai Jagdoe try wananada SOP fix pon de east coase like 2015...hey hey hey. Seem like dat was not enough foh tek over he numbers he get fram other place and de Mingo rig...hey hey hey. Ayoo na win until ayoo can govern in peace...hey hey hey. 

Bai Covid bad like rass. Lots of Guyanese got affected in Queens. One of me classmate from Guyana sadly died in queens from it.

We going to govern in peace, Jagdeo going to buss dem back if they try to destabilize and we have an army bai as PM. Dis time nah laang time.

Me hear dat big big shake up happening soon in de police and army. Mingo going to Mazaruni to sing. Lots of change coming soon.

hey hey hey

Bai Covid bad like rass. Lots of Guyanese got affected in Queens. One of me classmate from Guyana sadly died in queens from it.

We going to govern in peace, Jagdeo going to buss dem back if they try to destabilize and we have an army bai as PM. Dis time nah laang time.

Me hear dat big big shake up happening soon in de police and army. Mingo going to Mazaruni to sing. Lots of change coming soon.

hey hey hey

So Sean, PPP got wan army bai an APNU got nuff Army bais. So who de Army gon listen to.

Jagdeo. Look how de man gat de army to buss up the Buxton terror group. Now he gat a top brass army bai. Big Big shake up happening in de police and army.

De army and police were very loyal to Jagdeo and will quickly fall in line. Dem shiver when Bharat showed up to visit. Some of dem Pee dem pants. He is one bad ass Kulie.

hey hey hey

Jagdeo. Look how de man gat de army to buss up the Buxton terror group. Now he gat a top brass army bai. Big Big shake up happening in de police and army.

De army and police were very loyal to Jagdeo and will quickly fall in line. Dem shiver when Bharat showed up to visit. Some of dem Pee dem pants. He is one bad ass Kulie.

hey hey hey

Yuh mean dem same army bais wha pitch camp at Buxton an deh playing football with dem gunman? Yuh rite. Dat is loyalty without a doubt.

It was de army which dragged the bodies of the Buxton gang and handed them to Jagdeo. Never underestimate dat bad ass Kulie.

True story bai, true story. An meh hear from wan unconfirm source dat is dah same Jagdeo who mek Delta nah go back a Guyana becaze he nah bin want guh tru some security check a farin. Nah quote meh. Meh only hear. But if a suh, then dat is wan real bad ass kulli fuh true.