Originally Posted by Sledgehammer:
Originally Posted by Conscience:

In the event of any snap elections, the Guyanese Populace will endorse the PPPC with a majority Government

Leh we hope dem bai natt so stupit fuh force early eleckshun cazz me tink yuh rite.  If datt happan, denn is bak to open tieffing.

We must not judge this government under Donald until they govern for a while. Until then the AFC sells snake oil most of the time.

We must judge this government based on their records. The AFC is still in anti Jagdeo mode.

Originally Posted by Sledgehammer:
Originally Posted by Conscience:

In the event of any snap elections, the Guyanese Populace will endorse the PPPC with a majority Government

Leh we hope dem bai natt so stupit fuh force early eleckshun cazz me tink yuh rite.  If datt happan, denn is bak to open tieffing.

We must not judge this government under Donald until they govern for a while. Until then the AFC sells snake oil most of the time.

We must judge this government based on their records. The AFC is still in anti Jagdeo mode.

True deh, nuff abie tink Ramo gon run a different show, but rite now, nah mek no mistake, Jagdeo gatt di powah from behind di scene.  Jagdeo slick baad,