Originally Posted by Sledgehammer:
An' if wah yuh seh is true, denn abie coolies shud honor Roger Khan.  Wipin' out dem FF bais save nuff nuff nuff abie coolies donk hay.

Apparently you're too stupid to understand the totality of my post!

Callin' abie mattie coolie low-life, tiefin coward nah need to big IQ to figga out di totality ah yuh post.  Yuh a fly am laka wan Guyana flag ova parliament.

I bow to your monumental incoherence . . .

Mi glad fuh see yuh kechin' lil sense, raaaly glaad.

We must leave the man alone and let him sort things out. Do not write off this man, yet.

Yes, he made mistakes but he took Guyana out of the Donkey Cart days of the PNC and back on track to prosperity.

He made it a lot safer for Indo Guyanese who were suffering from the hands of PNC thugs.

How soon we forget the days of dictatorship and poverty and under PNC.

We must leave the man alone and let him sort things out. Do not write off this man, yet.

Yes, he made mistakes but he took Guyana out of the Donkey Cart days of the PNC and back on track to prosperity.

He made it a lot safer for Indo Guyanese who were suffering from the hands of PNC thugs.

How soon we forget the days of dictatorship and poverty and under PNC.

Write aff datt coolie bai?  Anybady who do datt do it at dem own peril.  Jagdeo nah goa sit an see tings slide bak to di dayzz wenn coolies wah dying on di streets laka daggs.