Same story, different day!

Dem Boys Seh…

Kaieteur News – Wuk sharing out like Wild West. People lining up in droves hoping fuh earn a lil freck. Dem nah know wat kind wuk dem gan get. But when tings brown, it nah matter whether yuh mash dog down. Any port fuh a storm.
And right now, de storm in full force. Pressure buss pipe. Tings tight.
But wuk sharing out. De same people who bin seh dat we must give dem foreigners concession because dem gan create jobs, dem wah bin talking bout creating 50,000 jobs, is dem now gat to create part-time jobs. If de economy did really generating de jobs wah dem seh it would, yuh would not need fuh get part-time wuk.
De people lining up fuh de wuk. Because a bird in de hand is worth two in de bush.
Dem lining up fuh de wuk and dem politician talking bout de thousands of part-time jobs dem creating. Dem telling de people fuh accept and bless wah dem get. Dem tell dem fuh go wherever we send yuh, even if is Timbuktu.
But up to now, dem can’t tell de people whether dem gan put dem fuh sit down in office or clean drain.
Nuff people nah know how fuh sit down in office. Dem accustomed to hard wuk and dem seh sitting down in office is not fuh dem. Den dem gat some people wah nah know how fuh do hard wuk.
Some people think dem had wuk. But now dem hearing fuh create dem own business.
It remind dem boys of de time when dem bin get promise wuk and den when de time come fuh de wuk, dem bin get send fuh sell plantain chips and mek cook-up.
Talk half. Leff half.

Source:

The GOG is representative of a Poor Man, at no time in history has the Poor Man ever created employment for his fellow poor. Even their great leader CBJ did not care much for economics. Power was the ultimate aim with little worry about feeding the people. Chase off the Limeys, that was his mantra.

I watched Irfaan Ali, Bharrat Jagdeo, Ashni Singh and Zulificar, these are poor chaps who never really worked in their lives. So how creative will they be to putting people to work?

I saw their faces, it reads, "LOST" like lost forever.

Straving the people has always been a way of subduing the enemy-coolie people are the enemies of the Visionless PPP Idiots who pride themselves as knowledgeable.

Ongoing conflicts.

Look now. Dr. Ali,Dr,Dr. Jagdeo and champion of de earth,Financial guru Ashni … that’s a lot of knowledge right there. Zulificar is well positioned to continue honing his particular skill set. That look that you interpreted as lost,well that just happens to be how a genius looks while they are thinking ahead.

hey jangles, CI professor got a sweet job, Advisor to me twin, the Prezzy!      Chap can write like an angel, he wrote a condolence message for me broth-in-law, wish i could write so well