If Ms Pestano said Vulga is the bestest than I am surprise and ashamed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehru posted:If Ms Pestano said Vulga is the bestest than I am surprise and ashamed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey hey hey...perhaps she is one of de two coolie Vulda does give wuk...ayoo poase de article here na...hey hey hey
Baseman posted:ksazma posted:Bai Base, if the Singapore is about developing a culture of collaboration and selfishness, it wouldnât thrive in Guyana. ð
Me know bai! Duh wuh mi mean. In Guyana, Blackman want ting fuh dem mattie, coolie want ting fuh coolie and dem Putagee want everything fuh Putageeze!ðð
More like everyone wants things only fuh demself. ð
Vulga vulva is only useful fuh wan ting.
Nehru posted:If Ms Pestano said Vulga is the bestest than I am surprise and ashamed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hey hey. Di gyaal seh duh two bestest and most qualified homans fuh prezzy wah Ms Volda and Ms Gail! Dem two should be running gainst each odda! But me tinks Ms Gail is Canadian! And duh gyaal seh Janet only tun President becazz ah she man Cheddie! Me guess the PNC was rite?
Is wuh you shame fuh? Me tinks duh gyaal gatt wan point deh. Especially wid all dem PNC QC peekle from Brooklyn watching!
Hey hey hey...as Sean would say!!
Vulga should be in a Sty not in Govt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ms Pestano looked beautiful.
Nehru posted:Ms Pestano looked beautiful.
Yea mi know, mi know. Mi was watching shi pon mi dashboard and almost hit anadda cyarr.ð Suh mi juss lissen till me get home.
Something is not right here. This InterOil has no relations with Exxon ( InterOil Corporation). Interoil started a sub. called Isika for the Guyana venture.
https://interoilint.com/portfolio/interoil-guyana/
InterOil London company filing shows assets of only ÂĢ14,000
https://beta.companieshouse.go...18881/filing-history
The real InterOil is based in Dubai. The London website is password protected.
https://interoilint.com/contacts/
Looks like Ming pulling a ting pun dem peepkle.
Or some shady company pulling a ting on Ming. ð
Oh rant, ring ting ting ming, somebody pullin someting.
Now ayuh can leff Dr Irfaan wid he PhD and focus on
Ming wid he $200 mil ting ting ting!!
alena06 posted:Might be a good venture if it works out. Where did he get all that dough from to own so much land?
That land was certainly not cheap.